Hitachi

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Hitachi RAK25PEB

Hitachi RAK25PEB

979лв.
КЛАС: А+/А COP: 3.86 ЕЕR: 3.57  За помещение ~ 20кв.м Тип: Инвер...
Hitachi RAK25RPB

Hitachi RAK25RPB

1 029лв.
КЛАС: А++/А+ COP: 3.86 ЕЕR: 3.57  За помещение ~ 20кв.м Тип: Инв...
Hitachi RAK35PEB

Hitachi RAK35PEB

1 029лв.
КЛАС: А+/А COP: 3.86 ЕЕR: 3.57  За помещение ~ 30кв.м Тип: Инверторен...
Hitachi RAK35RPB

Hitachi RAK35RPB

1 179лв.
КЛАС: А++/А+ COP: 3.82 ЕЕR: 3.21  За помещение ~ 30кв.м Тип: Инвертор...
Hitachi RAK50PEB

Hitachi RAK50PEB

1 729лв.
КЛАС: А+/А COP: 3.61 ЕЕR: 3.21  За помещение ~ 42кв.м Тип: Инверторен...
Hitachi RAK50PPB

Hitachi RAK50PPB

1 929лв.
КЛАС: А++/А COP: 3.61 ЕЕR: 3.21  За помещение ~ 42кв.м Тип: Инверторе...
Hitachi RAS-D22T

Hitachi RAS-D22T

730лв.
  За помещение: 15 до 18 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  АAA  Внос: Япон...
Hitachi RAS-E40T

Hitachi RAS-E40T

1 510лв.
  АСПИРАЦИЯ И  UV-ФИЛТЪР ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 45 до 55 кв.м.   СОР : 4.94 &n...
Hitachi RAS-GZ40V2

Hitachi RAS-GZ40V2

1 450лв.
ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 45 до 50 кв.м. Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  ААА СОР : 3.58  Внос: Я...
Hitachi RAS-N22S

Hitachi RAS-N22S

730лв.
  ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : до 18 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  ААА COP: 5.56 ...
Hitachi RAS-N22V

Hitachi RAS-N22V

730лв.
  ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : до 15 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  ААА   C...
Hitachi RAS-NJ22T

Hitachi RAS-NJ22T

730лв.
ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 18  кв.м. Тип: ХИПЕРИнвертор  КЛАС  ААА  Внос:&nb...
Hitachi RAS-S56A2

Hitachi RAS-S56A2

2 040лв.
ЗА ПОМЕЩЕНИЕ  от 60-65 кв.м.  с  САМОПОЧИСТВАНЕ и ЙОНИЗАТОР   Тип: ХИПЕРИн...
Hitachi RAS-SC40B2

Hitachi RAS-SC40B2

1 640лв.
      САМОПОЧИСТВАНЕ И  ЙОНИЗАЦИЯ   Тип: ХИПЕРИнвертор К...