Fujitsu

Изглед: Списък Таблица
Покажи:
Ред:
Fujitsu AS-E22R

Fujitsu AS-E22R

730лв.
   ЗА ПОМЕЩЕНИЕ до 18 кв. м. Тип: ХИПЕРИнвертор Клас :ААА Внос: Япония CO...
Fujitsu AS-E22Т

Fujitsu AS-E22Т

730лв.
   ЗА ПОМЕЩЕНИЕ до 18 кв. м. Тип: ХИПЕРИнвертор Клас :ААА COP 5.79 Внос: ...
Fujitsu AS-J22W

Fujitsu AS-J22W

830лв.
С ЙОНИЗАТОР За помещение : 15-18 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  ААА COP: 5.70 ...
Fujitsu AS-E28R

Fujitsu AS-E28R

930лв.
   ЗА ПОМЕЩЕНИЕ до 30 кв. м. Тип: ХИПЕРИнвертор Клас :ААА COP 5.18 Внос: ...
Fujitsu AS-J28AW

Fujitsu AS-J28AW

1 010лв.
С ПЛАЗМА И ЙОНИЗАТОР   За помещение : 30- 35  кв. м   Тип: ХИПЕРИнвертор ...
Fujitsu AS-E4006T

Fujitsu AS-E4006T

1 240лв.
  ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 40-50 КВ. М Тип: ХИПЕР Инвертор СОР 3.97 Внос: Япония   ...
Fujitsu AS-J50T2W

Fujitsu AS-J50T2W

1 540лв.
  За помещение : 55-60 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  ААА COP: 4.04 Внос...