Помощ за пазаруване

За да пазарувате от valdesbg.com може да си направите регистрация или да направите своята покупка и без да се регистрирате.

Цените на предлаганите продукти са за една бройка.. Цената за монтажа е отделна и може да се види УСЛУГИ. Доставката при покупка е безплатен в радиус на 20км.от Пловдив.

Начини за плащане:

  • По банков път

  • Разсрочено плажане / Ти Би Ай кредит & Джет Кредит  /

Доставката се извършва от куриер до адреса на клиента посочен в поръчката или до офис на куриерската фирма.

При избор на “доставка ” , клиента попълва онлайн заявката, след което ние се свързваме с него и уточняваме детайлите по поръчката.При избор на на метод на плащане – “по банков път, клиента попълва онлайн заявката, след което ние се свързваме с него и уточняваме детайлите по поръчката, но стоката се праща с куриер, след като се уверим, че превода на парите е извършен.

При избор на метод на плащане – “Разсрочено плащане” - кандидатствате за покупка с разсрочено плащане чрез TBI кредит за което е необходимо:

  • да маркирате „Съгласие за обработка на лични данни";

  • да прочетете и да сте съгласни с написаното в "ИСКАНЕ-ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ", което може да отворите и съхраните от линка;

  • да изберете „Период на разсрочено плащане“;

  • да попълнете старателно исканите от Вас данни;

  • след което служител на Ти Би Ай Кредит ще се свърже с Вас на посочените  телефони за да допълне необходимата информация в искането за финансиране. При получаване на становище ще се свържем с Вас, за да Ви информира дали сте одобрен за кредита.

  • За подписване на договора и получаване на избрания продукт не е необходимо да посетите наш магазин=

  

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

 Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес valdesbg.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

За да добавите продукт в кошницата за пазаруване, натиснете бутона "Купи". 

По всяко време може да проверите какво има във вашата кошница до този момент като кликнете върху линка "Кошница" в горната дясна част на сайта.

 Ако желаете да промените броя на даден продукт в кошницата, напишете съответното количество в полето за брой и натиснете бутона “Преизчисли”. Ако въведете 0 (нула) за количество, съответния продукт се изважда от кошницата.

 След като вече сте уточнили стоките и количествата, натиснете бутон “Плащане”. В следващия екран можете да изберете дали да си направите профил или да продължите пазаруването без регистрация. Попълвате необходимите лични данни и информацията, която е необходима.

В рамките на два работни дни, вашата поръчка ще бъде обработена от служител на valdesbg.com и вие ще получите обаждане по телефона за уточняване на времето за доставка.

В полето за коментар можете да попълните и период от време (няколко часа) в който да ви потърсим за да потвърдите поръчката си. Непотвърдени по телефона поръчки не се изпращат.

 Ако в срока за изпълнение на доставката не бъдете намерен на посочения от Вас адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала.