Hitachi

Изглед: Списък Таблица
Покажи:
Ред:
Hitachi RAS-A28Z

Hitachi RAS-A28Z

1 110лв.
ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30 - 35 кв.м. Тип: ХИПЕРИнвертор  КЛАС  ААА  Внос:&nbs...
Hitachi RAS-AJ28A

Hitachi RAS-AJ28A

1 110лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Hitachi RAS-AJ28C

Hitachi RAS-AJ28C

1 110лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Hitachi RAS-AJ28G

Hitachi RAS-AJ28G

1 110лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Hitachi RAS-AJ36H

Hitachi RAS-AJ36H

1 110лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Hitachi RAS-M28Y

Hitachi RAS-M28Y

1 110лв.
САМОПОЧИСТВАНЕ За помещение до 30 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  АAA  Внос: Япон...
Hitachi RAS-M28А

Hitachi RAS-M28А

1 110лв.
САМОПОЧИСТВАНЕ За помещение до 30 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  АAA  Внос: Япон...
Hitachi RAS-V36D

Hitachi RAS-V36D

1 140лв.
СЪС САМОПОЧИСТВАЩИ ФИЛТРИ  За помещение 35-40 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  АAA ...
Hitachi RAS-AС28Е

Hitachi RAS-AС28Е

1 210лв.
ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30  кв.м. Тип: ХИПЕРИнвертор  КЛАС  ААА  Внос:&nb...
Hitachi RAS-KJ28F

Hitachi RAS-KJ28F

1 210лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30 -35 кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС...
Hitachi RAS-MZ28Z

Hitachi RAS-MZ28Z

1 210лв.
САМОПОЧИСТВАНЕ За помещение до 24 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  АAA  Внос: Япон...
Hitachi RAS-SC28B2

Hitachi RAS-SC28B2

1 210лв.
      САМОПОЧИСТВАНЕ И  ЙОНИЗАЦИЯ   Тип: ХИПЕРИнвертор К...
Hitachi RAS-SV28D

Hitachi RAS-SV28D

1 210лв.
  САМОПОЧИСТВАНЕ ЗА ПОМЕЩЕНИЕ :  30 -35 кв.м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  А...
Hitachi RAS-JT28YE6

Hitachi RAS-JT28YE6

1 310лв.
САМОПОЧИСТВАНЕ И ЙОНИЗАТОР  За помещение  35- 45 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС ...
Hitachi RAS-G40 J2

Hitachi RAS-G40 J2

1 440лв.
САМОПОЧИСТВАНЕ -ЕКО СИСТЕМА ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 45 до 50 кв.м. Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  ААА...