Fujitsu

Изглед: Списък Таблица
Покажи:
Ред:
Fujitsu AS-A224H

Fujitsu AS-A224H

1 190лв.
ECO NAVI SENSOR  и СЕНЗОР ДВИЖЕНИЕ ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 15 - 18 кв. м   Тип:&nbs...
Fujitsu AS-A360H

Fujitsu AS-A360H

1 590лв.
  ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 35-40 кв. м   Тип: ХИПЕР Инвертор Клас ААА Внос:&nb...
Fujitsu AS-R40W-NOCRIA

Fujitsu AS-R40W-NOCRIA

2 990лв.
NOCRIA I-PAM  ЕЛЕКТРО КОНТРОЛ, САМОПОЧИСТВАНЕ  АНТИБАКТЕРИАЛНА И ДЕЗОДОРИРАЩА ЕКО СИ...
Fujitsu AS-Z71A2W NOCRIA

Fujitsu AS-Z71A2W NOCRIA

3 690лв.
ЗА ПОМЕЩЕНИЕ:   ДО 100 КВ.М   NOCRIA ПЛАЗМЕН - ЙОН, САМОПОЧИСТВАНЕ, I- PAM- ...
Fujitsu AS-R40E W-NOCRIA

Fujitsu AS-R40E W-NOCRIA

3 790лв.
  РАМ-КОНТРОЛ,ЕКО-СИСТЕМА ,ПЛАЗМЕН -ЙОН , И САМОПОЧИСТВАНЕ СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕНИЕ   ...