Втора Употреба

Изглед: Списък Таблица
Покажи:
Ред:
Toshiba RAS-255G

Toshiba RAS-255G

1 290лв.
  ЗА ПОМЕЩЕНИЯ : 20- 25 кв.м . Тип: ХИПЕРИнвертор  КЛАС  АAA  ...
Hitachi RAS-AJ36A

Hitachi RAS-AJ36A

1 340лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Daikin F25PTES

Daikin F25PTES

1 390лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ  24-30   кв. м. Тип: ХИПЕРИнвертор ...
Fujitsu AS-J25C

Fujitsu AS-J25C

1 390лв.
 ECO-NAVI SENZOR  За помещение : 25 -30 кв. м Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  ААА...
Hitachi RAS-AJ28A

Hitachi RAS-AJ28A

1 390лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Hitachi RAS-AJ28В

Hitachi RAS-AJ28В

1 390лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Hitachi RAS-AJ36F

Hitachi RAS-AJ36F

1 390лв.
    ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35кв.м.    Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС&n...
Hitachi RAS-SV25A

Hitachi RAS-SV25A

1 390лв.
  САМОПОЧИСТВАНЕ И  ПЛАЗМЕН- ЙОН  ЗА ПОМЕЩЕНИЕ :  30- 35  кв.м Т...
Hitachi RAS-SV25C

Hitachi RAS-SV25C

1 390лв.
  САМОПОЧИСТВАНЕ, PAM- КОНТРОЛ  И ЕКО-СИСТЕМА ЗА ПОМЕЩЕНИЕ :  25-30 кв.м Т...
National CS-V28K7

National CS-V28K7

1 390лв.
  ЗА ПОМЕЩЕНИЕ: 30  кв.м. Тип: ХИПЕРИнвертор КЛАС  АAA COP: 5.29 Вно...
Sharp AY-B28DE9

Sharp AY-B28DE9

1 390лв.
ЙОНИЗАТОР И ПЛАЗМЕН КЛЪСТЕР   ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35  кв.м     Ти...
Sharp AY-C28DG

Sharp AY-C28DG

1 390лв.
 ЙОНИЗАТОР ,ПЛАЗМА И ЕКО-СИСТЕМА   ЗА ПОМЕЩЕНИЕ :30  ДО 35 КВ.М.   &...
Sharp AY-D28DE2

Sharp AY-D28DE2

1 390лв.
ЙОНИЗАТОР ,ПЛАЗМА  И ЕКО СИСТЕМА   ЗА ПОМЕЩЕНИЕ : 30-35  кв.м   Ти...
Toshiba RAS-2819D

Toshiba RAS-2819D

1 390лв.
  ЗА ПОМЕЩЕНИЯ :  30 - 35   кв.м . Тип: ХИПЕРИнвертор  КЛАС&...
Daikin F28HTNS

Daikin F28HTNS

1 490лв.
ЗА ПОМЕЩЕНИЕ: до 30  кв.м. Тип: ХИПЕРИнвертор  КЛАС  ААА   ...